Laisalidens hotell och restaurang


 

Stort tack!

Jag vill tacka alla som har besökt och stöttat oss under dessa sju år – ingen nämnd och ingen glömd. Ni är alla otroligt uppskattade. Målet har alltid varit att leverera kvalitet och service i den storslagna miljön som Laisaliden erbjuder. Jag hoppas och tror att vi har lyckats med det, efter vår bästa förmåga.

Min tid i Laisaliden har varit fantastisk och jag hoppas att fler ska få möjlighet att uppleva allt som den här platsen har att erbjuda. Nu är det dags för någon annan att ta vid och bygga vidare på den historia som startades här 1953.

Jag önskar de nya ägarna, Fort Knox och Norrland 2.0, all lycka. Jag tror på deras ambition och vision för Laisaliden och ser fram emot att följa deras resa framåt.

Varma hälsningar,

Kjell Ulfberg med familj
 

Fjällpensionat med gourmetmat, lugn och lyx.

Välkommen upp till oss vårt hotell och restaurang  och gömställe på 675 meters höjd. Vi är granne med Vindelfjällens Naturreservat. En storslagen och spännande del  av Storumans Kommun i Västerbottens Län. Besök ett fjällandskap som inlandsisen skulpterat. Här finns glaciär- och snötäckta toppar, fjällmarker med ren, fjällräv, fjällvråk, jaktfalk, järv och lodjur. I öst finns gran- och tallskogar; taigans västliga utposter. Med sina 560 000 hektar av varierad natur är Vindelfjällens naturreservat ett av de största skyddade områdena i Europa. I vår närhet kan du

  • Vandra – Vandringsleder börjar  på gårdsplanen och du kan gå/cykla Drottningleden till Hemavan. En lagom ansträngande tur på elva (11) kilometer.
  • Från oss når du enkelt Kungsleden om du vill göra riktigt långa turer.
  • ”Fjälluffa” – Du kan testa din förmåga genom att välja någon av lederna runt Sytermassivet för att avslut hos oss med bastu och gourmetmiddag .
  • Fiska-Vill du fiska eller cykla eller att söker du andra aktiviteter finns de inom inom kort avstånd. Fisket i Tärnaforsarna är berömt för sitt fina bestånd av öring. Du får på köpet en vy över snöklädda toppar som är magisk.
  • Helikopter-Vi arrangerar heliwalking, toppturer,flyg till fiskevatten
  • Snöskoter- vi arrangerar skoterutflykter med guide.
  • Ripjakt- Du kan jaga i direkt anslutning till hotellet

OBS! Laisalidens Fjällhotell arbetar bara med förbokningar. Du är alltid välkommen hit som boende-  privat eller  konferensgäst- eller som förbokad middagsgäst. Hotellet bedriver inte ”drop- in” verksamhet för t.ex ”fika”, våfflor eller lunch . Vi är tacksamma om du respekterar att hotellets parkering är avsedd för bokade gäster. VÄLKOMMEN ATT  BOKA PÅ TELEFON 0046954211 00